ІДЕЯ

Hola, Señores!

М’ясо – як коханець: не потрібні сотні, досить найкращого.
Роман зі мною схожий на союз пристрасних коханців, а не скромних закоханих.
Я пахну іспанськими прянощами і терпким аргентинським Мальбеком. Моє життя Aсадо - культ смачного м'яса.
Моє серце - це розпечений гриль. У ньому зберігаються таємниці моїх предків: кухарів-асадорів.
Я задовольняю швидко, але залишаю незабутній післясмак.
Ваше життя передбачуване. Але тільки не на моїй кухні!
Тепер нехай говорить вогонь ...

Б'єнвенідо!(Ласкаво просимо!)

Якщо на землю впаде Астероїд і нам залишиться жити тиждень, ми проведемо його з музикою, попиваючи вино!
Тут як в Буенос-Айресі, в районі Ла Бока: все в яскравих фарбах. Атмосфера просякнута жаром, спеціями, чорною вишнею, гострою глазур'ю і задоволенням.
Кожен об'єкт дизайну - не просто колоритна річ. Це фізичне втілення енергії, темпераменту, смаку Аргентини.
Сюди потрапляють в полон затишку.
Тут правлять тепло і пристрасть.

КУЛЬТУРА АСАДО

Бу'ен пров'ечо! (Смачного!)

Смакуючи страви кухні, зрозумієте, що до цього ви просто їли!

Всередині нас - одержимість аргентинською кухнею, що зі смаком чімічуррі. Ми - асадори, плекаємо пристрасть до стейків, які народжені на розпеченому грилі парилла. Перед вживанням рекомендуємо розкривати смакові рецептори Мальбеком. Скуштуйте «поленту», «пряний ростбіф-салат з мікрогріном», відчуйте танго смаків. Запам'ятайте: ми - це те, що їмо, а наші стейки нехай скажуть самі за себе.

Історія одного асадора: смак визначає м'ясо, а не спеції.

Створюю сильний і рівномірний жар, що надає м'ясу особливий підкопчений смак. Беру стейк, кладу на верхню полицю парилли. Чекаю, щоб м'ясо стало теплим. Відправляю до вогню. Перевертаю один раз - коли м'ясо знизу присмажилося до скоринки, а зверху тепле. Використовую тільки щипці і ніколи - ніж або виделку, щоб не витік сік. Знімаю з вогню. М'ясо «відпочиває» 10 хвилин. Роблю жадібний ковток Мальбеку. І знову до вогню. Відразу не їм. Справжнє задоволення не поспішає.

Інтер’єр

КОНТАКТИ

ARGENTINA GRILL

З 8:00 до останнього гостя

TOP